We hebben 2 gasten online
Home

7-6-15-1

 

7-6-15-2

Afgelopen weekend stond de Haagse Bosan Cup voor de Zwartewaalse selectieturnsters op het programma. De meiden hebben hier hard voor getraind en dit was goed te zien tijdens de wedstrijd want wat hebben ze uitstekend gepresteerd!

Saskia begon de wedstrijd samen met Lisa. Ze hadden er beide heel veel zin en turnden erg netjes. Vooral de vloeroefening van Saskia was erg mooi. Na vijf uur in spanning gezeten te hebben was eindelijk de prijsuitreiking en bleek dat ze een bronzen medaille op mocht halen!

 

Sam en Daphne begonnen op balk, niet het favoriete toestel is van deze meiden. Ze bleven beide op de 10 cm brede balk staan en veroverden hiermee het goud en zilver op dit toestel! De meiden turnden de andere toestellen ook netjes door en maakten geen fouten meer. Tijdens de prijsuitreiking bleek dat Daphne op sprong brons won en op vloer het zilver op mocht halen. Sam kreeg ook nog het brons omgehangen voor de meerkamp en Daphne ging met de Haagse Bosan Cup naar huis.

Nina turnde voor haar gevoel geen goede wedstrijd met een aantal foutjes. De foutjes die ze maakte waren fataal. Ze deed het op vloer wel heel netjes en kreeg een mooi cijfer namelijk een 11.05 met haar zelfgemaakte vloeroefening.

Tegelijkertijd waren de vier vriendinnen: Myrna, Tess, Jill en Julia hun oefening aan het turnen. Ze begonnen allemaal heel goed aan de brug: de ophurken lukte bij allemaal. Op de balk, waarbij het toch lastig is om op te blijven staan, presteerden de meiden allemaal heel goed door er alle vier op te blijven staan! De vloeroefeningen gaan steeds beter en de meiden leren nieuwe dingen. Jill liet voor het eerst tijdens een wedstrijd een loopoverslag zien en dit was meteen een hele mooie. Julia die heeft alle extra moeilijke elementjes gedaan waardoor ze een hoge uitganswaarde haalde. De sprong kunnen deze meiden allemaal heel goed. Helaas moest Julia afhaken door een knieblessure. Tijdens de prijsuitreiking bleek dat Tess en bronzen medaille kreeg voor haar superstrakke overslag en salto. Julia kreeg een zilveren medaille voor haar mooi vloeroefening op muziek.

Aan het eind van de dag (intussen was het 21:00 uur) mochten Jolien en Yvet aantreden. Jolien heeft op de eerste drie toestellen een stabiele oefening geturnd. Helaas ging het op balk mis. De concurrentie was net iets te sterk voor Jolien. Maar al met al mag ze terug kijken op een goede wedstrijd. Yvet turnde ook een stabiele wedstrijd tot de balk. Helaas moest zij de balk 1 keer te vroeg verlaten. Tijdens de prijsuitreiking mocht ze een zilveren medaille voor sprong ophalen, een bronzen medaille voor brug en vloer en een zilveren medaille voor de meerkamp.

Zondag was Anna aan de beurt. Dit meisje traint 1 uur in de week en moest turnen tegen meiden die wel 4 uur trainen in de week. Anna heeft een supernette wedstrijd geturnd waar ze heel tevreden over mag zijn. Tijdens de prijsuitreiking mocht ze zelfs heel onverwachts een bronzen medaille in ontvangst nemen voor sprong.

Al met al kunnen we terug kijken op een heel goed weekend voor GV. Holle Mare, met elkaar wonnen de turnsters wel 14 prijzen dit weekend!

Laatst aangepast (zaterdag, 20 juni 2015 10:29)

 

Reacties  

 
#1 youngMaynard 2018-11-16 03:07
I have noticed you don't monetize your page, but you can earn additional cash every day.
It is very easy even for noobs, if you are interested simply search in gooogle: pandatsor's tools
Quoting
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen