We hebben 5 gasten online
Home Informatie Welkom

 

Welkom op de site van gymnastiekvereniging Holle Mare uit Zwartewaal

  

Gymnastiekvereniging Holle Mare biedt voor jong en oud de mogelijkheid om in Dorpscentrum "de Gaffelaar" op een gezellige manier iets aan de broodnodige lichaamsbeweging te doen. Samen met vrienden of kennissen sporten en mogelijk nog meer vrienden en kennissen maken op een gezonde manier.

 

 

 

PEUTERS en KLEUTERS leren bij Holle Mare  al vroeg motorische vaardigheden aan die hen worden aangeboden in veilige, speelse en toch uitdagende situaties.

De JEUGD, meisjes van 6-12 jaar, kan zich op woensdagmiddag uitleven in de gymzaal. De meisjes krijgen een heel gevarieerd aanbod van gymnastiek op toestellen, sport en spel en als zij veel talent hebben, kunnen zij geselecteerd worden voor de selectie. Hiervoor zullen wij uw kind doorverwijzen naar een andere vereniging daar wij helaas onze selectie hebben moeten opheffen in verband met ontbreken van leiding. Eenmaal per jaar is er een onderlinge wedstrijd voor Holle Mare en regelmatig zijn er wedstrijden in de regio.

Voor de DAMES zijn er twee conditiegroepen;één op dinsdagavond en één op woensdagmorgen. Er is een afwisselend aanbod van gewone gymnastiekoefeningen, aerobic, steps, fitness en sport &spelcircuits.

De HEREN & DAMES actief plus hebben een uur les op dinsdagavond. Ook hier wordt sport & spel afgewisseld met conditietrainingen.

MEER BEWEGEN VOOR OUDEREN is een zeer enthousiaste en gezellige groep ouderen die steeds weer ontdekt hoeveel een mens nog altijd kan en hoe gezellig en prettig het is om in één groep te bewegen. Na afloop drinken we nog wel eens samen koffie om bij te kletsen.

Inlichting over de verschillende groepen zijn te verkrijgen bij het secretariaat  of bij de trainsters van de verschillende groepen.

Lijkt het u/je leuk om voor het eerst of weer opnieuw te beginnen met gymmen of mee te doen aan conditietraining, kom dan gerust een keer kijken of meedoen. Deze introductieles is gratis.